У чому користь суші для нашого організму? Розповідає команда Кілограм Суші

У чому користь суші для нашого організму? Розповідає команда Кілограм Суші

У наш час суші та роли — одна з найпопулярніших страв, які українці із задоволенням замовляють додому. І щодня попит на них лише зростає — доставка суші стала справжнім гастрономічним трендом. Сьогодні замовити суші — це найприємніший спосіб вирішити проблему з офісним обідом, дружніми посиденьками або навіть святковим столом на день народження (особливо в той момент, коли Вам зовсім не хочеться готувати). Але усе більше людей задаються питанням: наскільки ж корисні суші та роли? Чи можна їх вживати щодня? На ці та інші питання дають відповіді майстри з команди KILOGRAMM SUSHI PROJECT.

Японські традиції на варті Вашого здоров’я

Як не дивно, але суші, які вважають візитною карткою Японії, в звичному нам вигляді мають відносно недавню історію. Ті суші, до яких ми звикли, з’явилися лише в XIX столітті, однак швидко стали популярні серед любителів смачної та якісної їжі. І тому багато хто задається питанням — а чи можна схуднути за допомогою суші? Так, це можливо — для цього і існує суші-дієта. Особливий спосіб отримати струнку та красиву фігуру було винайдено порівняно недавно. Суші-дієта дозволяє не просто позбутися від зайвих кілограмів, але і зміцнити нігті, коріння волосся, надати білизну і ніжність шкірі, забезпечити організм людини потрібними йому мікроелементами і білками.

Завдяки тому, що японці дуже цінують традиції та дисципліну, суші та роли готуються із застосуванням особливого підходу, що додатково робить їх ще кориснішими. Уся справа в тому, що в японській кухні високо цінується свіжість та екологічність продуктів. Наприклад, овочі тут взагалі вживають лише “у сезон”, надаючи перевагу свіжим продуктам замість консервантів. До того ж, при приготуванні страв японські майстри майже не використовують термічну обробку та обробку приправами. Натомість приправи подаються до столу вже з готовою стравою, щоб кожен клієнт мав змогу власноруч контролювати смак страви. Такі, здавалося б, дрібниці і складають японську кухню. Як бачимо, в результаті вдається отримати справді корисний, екологічний, а голове — неймовірно смачний продукт!

Склад суші та баланс інгредієнтів

Корисність суші для нашого організму, перш за все, пояснюється балансом між інгредієнтами. Усі вони — низькокалорійні та містять у собі достатню кількість вітамінів та мінеральних речовин. Кухня Японії навіть рекомендується багатьма дієтологами міжнародного рівня в якості зразка правильного, корисного для здоров’я харчування. Існує навіть один з методів схуднення під назвою суші-дієта — з його допомогою організм забезпечується потрібними компонентами, і вдається позбутися від зайвої ваги.

Суші та роли — це прекрасна можливість довести собі, що корисні страви можуть бути смачними! Усі компоненти, що входять до складу суші, добре засвоюються людським організмом і оптимізують роботу серця, шлунка і судин. Якщо розглядати кожен інгредієнт окремо, то бачимо, що суші не містять в собі жодного компонента, який міг би нашкодити здоров’ю людини.

Рис для суші — це основа основ, тому в першу чергу, варто поговорити про його користь для нашого організму. Це дієтичний продукт, який прекрасно втамовує голод, але і являється прекрасним джерелом енергії для нашого тіла. Усе завдяки ніацину, вуглеводам, залізу і тіаміну. А клітковина, що також міститься в рисі сприяє нормалізації травних процесів, в той час як риба — джерело фосфору і жирних кислот.

Корисні для вашого організму і приправи, які подають до суші та ролів — водорості норі багаті йодом, а імбир оптимізує кровообіг. Благородний васабі має антисептичні властивості,що вбереже кожного від небажаних наслідків. Таким чином, можна сміливо говорити про те, що суші — це страва, яка не тільки допоможе Вам схуднути, а ще й зробить це смачно! Замовляйте будь-який суші сет від Кілограм Суші Житомир та переконайтесь в цьому самі!

KILOGRAMM SUSHI PROJECT — з нами будь-що смачніше!